Site news

Σύντομο βιογραφικό. Βασίλης Παλίλης

Σύντομο βιογραφικό. Βασίλης Παλίλης

από Vasilis Palilis -
Αριθμός απαντήσεων: 0

Eίμαι ο ιδρυτής και διαχειριστής αυτού του site. Είναι ο ιστοχώρος που καλύπτει εκπαιδευτικές/επιμορφωτικές ανάγκες προσώπων ή οργανισμών.

Eίμαι φυσικός και δάσκαλος με 25ετή διδακτική εμπειρία στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια ιδιωτική εκπαίδευση.

Παράλληλα έχω μεγάλη συγγραφική δραστηριότητα (πολλά βιβλία μου έχουν εκδοθεί από τον Πατάκη), συμμετοχή στο σχεδιασμό και υλοποίηση εκπαιδευτικών project (CD - ROM «Πολλαπλές Αναπαραστάσεις» στο υποπρόγραμμα ΝΑΥΣΙΚΑ του προγράμματος ΟΔΥΣΣΕΙΑ του Υπουργείου Παιδείας), συμμετοχή σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια με εξειδίκευση στη διδακτική των θετικών επιστημών.

Είμαι πιστοποιημένος εκπαιδευτής του Μoodle, Μoodle Certificated Course Creator (MCCC ) με την πρόσθετες ιδιότητες του Course Designer(MCCD) του MoodleAdministrator και του MoodleΤhemeDesigner.

Το e- μάθημά μου http://www.freemoodle.org/course/view.php?id=20 διακρίθηκε σε διαγωνισμό και βραβεύτηκε με σφραγίδα καλής ψηφιακής πρακτικής. Παραπέμπω στα στοιχεία υποβολών και διακρίσεων και στην ομιλία μου στην ημερίδα «Μάθηση2.0»

Είμαι ενεργός ερευνητής όπως φαίνεται και στη Βάση Δεδομένων για Ερευνητές σε θέματα Μάθησης 2.0

Παράλληλα αναπτύσσω εφαρμογές Web2.0 με το Joomla. παραπέμπω ενδεικτικά στα site ΓΑΙΟΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ και ΕΙΡΗΝΗ ΜΑΤΘΑΙΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ

Τέλος είμαι πιστοποιημένος ασφαλιστικός και χρηματοοικονομικός σύμβουλος.

Εκτός των ανωτέρω, στα προσωπικά ενδιαφέροντα εντάσσω τα Ελεύθερα μαθήματα, τη Φωτογραφία και τη Δημιουργική Γραφή.

 

Αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα