announcments

Η γνώμη των γονέων για το e-μάθημα

Η γνώμη των γονέων για το e-μάθημα

από Vasilis Palilis -
Αριθμός απαντήσεων: 0
Οι γονείς έγραψαν

Αγαπητέ Κε Παλίλη,
βρισκόμαστε προ των πυλών των εξετάσεων για τα ..... Με την ευκαιρία αυτή και πριν την έκδοση των τελικών αποτελεσμάτων θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε-τόσο εγώ όσο και ο ......-για την αμέριστη βοήθεια και συμπαράστασή σας κατά τη διάρκεια της επίπονης αυτής διαδικασίας .´Ήσασταν φωτεινός οδηγός και συμπαραστάτης σε κάθε μας βήμα και μας εμψυχώνατε όταν τσακίζαμε συναισθηματικά. Ανεξαρτήτως αποτελέσματος θα συνεχίσουμε στο Γυμνάσιο με μια "προίκα "μεγάλη τόσο στη Φυσική όσο και στα Μαθηματικά και τη Γλώσσα.
   Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και πάλι.
               Με εκτίμηση,
Νίκος και Σοφία ......
       και .....


 

Καλή σας μέρα!

Σας ενημερώνουμε πως η .... είναι στη λίστα των επιτυχόντων, στο Πειραματικό Γυμνάσιο του Πανεπιστημίου Πατρών.

Ευχαριστούμε πολύ για τη βοήθεια και τη συνεργασία.


 

Αγαπητέ κε Παλίλη καλημέρα σας,

 Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας και για την εμπιστοσύνη που έχετε στις ικανότητες του .......

Από την πλευρά μου, θα ήθελα να σας πω ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ τόσο για τις υπηρεσίες που προσφέρατε στο ..... μέσω του site σας, όσο και για την προσωπική επαφή που είχατε μαζί του μέσω αυτού.

 Η προσωπική μου άποψη είναι ότι είσαστε Εκπαιδευτικός με Ε κεφαλαίο και θα συνεχίσω να προωθώ το site σας και τη δουλειά σας – όπως κάνω έως τώρα – σε όλους τους φίλους και γνωστούς διότι το αξίζετε.

 Να είστε πάντα καλά και καλά αποτελέσματα σε όλα τα «παιδιά σας».


 

Ο ....... τα κατάφερε και πέρασε στο 2ο Πειραματικό Αθηνών. 

 Ευχαριστούμε πολύ για τη βοήθεια. 


Σ' ευχαριστούμε πολύ Βασίλη.
Νομίζω ότι ο ...... βοηθήθηκε παρά πολύ από τη δομή των ασκήσεων, την πληρότητα στη θεματολογία τους, τις τεκμηριωμένες λύσεις. Να σε ενημερώσω ότι όλα πήγαν καλά και πέρασε. Ο αγώνας του ξεκινάει.
Σ' ευχαριστώ πολύ για την σημαντική συμβολή σου.

 


 

Η ... πέρασε στο ...... γυμνάσιο της Θεσσαλονίκης, που ήταν και η προτεραιότητά της και έτσι είμαστε πολύ χαρούμενοι.  
Για το διαδικτυακό σχολείο που έχετε δημιουργήσει έχουμε τις καλύτερες εντυπώσεις και το επικοινωνούμε στους γνωστούς μας.  
Σας ευχαριστώ και μένω με τις καλύτερες εντυπώσεις για τη συνεργασία μας.

  

Η ........ πέρασε 11η στο πειραματικό ....... Ευχαριστούμε για όλα....


 

ΜΕ ΧΑΡΑ ΣΑΣ ΣΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ....... ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΛΗ ΣΕΙΡΑ! (9ος)ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΒΟΛΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ  ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ! 


 

...... με ιδιαίτερη χαρά  αναγγέλω  ότι .... είναι μεταξύ των επιτυχόντων στις εισαγωγικές εξετάσεις του ΠΠΓ ...... Οι γονείς και ....... σας ευχαριστούμε  για τη συνδρομή και την καθοδήγησή σας κατά τη διάρκεια των μαθημάτων.

 


 

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τη βοήθεια που προσφέρατε στη ......Ήταν πραγματικά πολύτιμη.Η .... πέρασε ως 46η στο ........ σας ευχαριστούμε για τα επιτυχημένα εξ αποστάσεως τεστ που παρείχατε στο .... και τις ευχές σας. Καλή συνέχεια στις εξαιρετικές προσπάθειές σας